Posts

Showing posts from April, 2014

We tend to forget..

Haip..

Selamat kembali ke sini. Tu pun kalau ada orang pergi sini la. Aku baru habis expedisi menjelejah 30% kawasan di Sabah sebelum aku balik Kuching jap sampena Easter. Aku nak cakap jugak yang kerja aku telah berjaya menyedut tenaga aku agak banyak juga, dan aku rasa aku perlu 2-3 hari bermalasan kalau nak recover balik sepenuhnya.

Since this is the final week of Lent, aku tak pasti aku dah berjaya mengharungi Lent season dengan bernas atau tidak. My lent promises I've got it done some. Pada awal memang aku focus ar tapi makin lama makin goyah. Memang tabiat manusia.

Aku nak cakap sikit, salah satu hari aku kat sabah kitaorang kena travel the whole day, go deep inside the jungle. We got out and reached our hotel at night. We spend overnight in Lahad Datu. Masa tu aku dah lembik dah kepenatan. Apa dalam kepala aku..tilam katil bantal. Tilam katil bantal. Tu je sepanjang perjalanan balik.

Sesudah berjaya settlekan payment dan urusan check in, masuk bilik. Aku tengok bilik ada ba…