Esok aku Stat Exam

Hue..selama ni..aku tenang ja..p bila aku terkenang paper 1st aku sok..mulala terasa sedikit kenebesan dlm diriku..Cis..Mula la symptom2 sebelum exam aku nih. Nanti malam mesti aku xleh xtdo lena, takut bgn lambat, dah la paper pagi.huhu.

Pen Pilot kaler hitam kegemaran aku pun kehabisan ink. uu..xsuka pakai pen yg lain. xbest. Terpaksa la aku g jumpa pak cik kedai MAJUJAYA bli pen baru. Xtaula kedai pakcik tu ada jual ka x pen yag aku nak. Ari tu aku beli pen ni kat CAMPAP Sg .Dua. Kalau xda, terpaksala aku beli mana2 pen yang ada.. PEn ni pun sama, time2 nak exam, dia pun abis ink...memang dengki!

Huh..mana pegi pembaris aku. Ish..mesti terselit lam mana2 buku aku belek2 selama ni. Ahh..susahnya nak cari..NAk selak semua buku, punya banyak ni. Ai..mls nak cari. Bertambah la reason aku nak jumpa pakcik MAJUJAYA. Mesti dia gembira aku beli banyak barang nanti.

Sok aku paper BST 313/3 : ECOLOGY AND MANAGEMENT OF WEED kat DK U. Aku xpenah exam kat DKU. Sok kira 1st time la. Jd esok aku kena bangun awal nak kejar bas. Nak tumpang drebar aku, dia xda plak, g conference kat KL..Kalau exam kat DUP senang sket, aku jalan ja. hmhm..xpala..sok kena bersemangat g exam..sekarang otak aku penuh ngan nota rumpai..

WEED-a plant out of place, growing where it is not wanted.
Org pun boleh jadi weed gak, kan ada org yg suka berada di tempat yg kita xnak dia ada pada waktu yg xkena. Org camtu species weed la tu.

~I am WEEDed~

Comments

  1. nanti tunggu weeding day...

    haha, eh, kawu x tauk? di CAMPAP siya boleh ambik pembaris kertas free (mun nya blum abis la..). mek org pun baru beli pen. len kali ble mintak ngan yan. nya byk pen. x pakey. suka beli jak.

    aku dah exam. jumaat kelak, exam gik. sampey khamis depan. abis la. good luck utk kawu dan aku.

    ReplyDelete
  2. eh, aku baru abis exam di DKU. Ok, tapi yg sik best, lekak abis exam, keluar dari DKU terus disambut dengan bau tandas... Oh, aku rasa beli di Miracle pun bagus. Byk choice pen di sia.. heheh.. ;) all the best for your exam yer.. hope u get good result and belanja kmk org kak ya.. hua3..

    ReplyDelete
  3. all the best makcik! jgn men game glak! udah2 gk! :P

    ReplyDelete
  4. yup..good luck utk aku dan semua..hua..

    MCJAYN : yah? ada pembaris free? xpadah awal..haha ku da beli.

    A-mau : aku da beli pen. tapi xbest. aku mok pilot juak!mun ku TER-dean list sem tok, aku blanja!

    Gnet: aok nenek. ko pun k.makseh2. haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jiran sebelah rumah

Oh kad ATM

Happy Gawai, Folks.