Aku sakit lagi

Haih...it all started yesterday..i know i skip breakfast (err..as usual) ,yala..bangun pun dah tgh hari, apakah nak breakfast2 dah..
So after taking my lunch, my stomach mula buat hal..could feel it make some grumbling sounds inside..B4 that, dah tercirit2, ingatkan kejap ja..but it gotten worse after taking lunch.

Plan nak g lab, terpaksa dibatalkan. Apatah lagi nak buat revision. NAsib bek paper lambat g, hari jumaat..lambat2 pun kena wat revision gak..tapi perut dah wathal..xleh watpa. aku pun tdo, dengan harapan perut ok.

after taking a nap...that evening i started vomiting.

SCene Muntah 1 :
On the way nak g bilik dayah, nak g makan bubur aku pesan suh dia tlg belikan. Baru kuar dari bilik, rasa nak muntah. PAtah balik n muntah2 kat toilet..segala nasi goreng ayam aku makan tgh hari td kuar..pas muntah rasa ok sket

Scene muntah 2 :
Pas makan bubur kat bilik dayah, on the way balik bilik, rasa nak muntah lagi..Patah balik muntah kat toilet lagi. Segala bubur yang baru makan keluar lagi..huhu..
rasa takut jd teruk ja..decide jumpa doktor...

Aku g jumpa doktor, doktor ckp aku silap makan.. aduh ..not again..Aritu time MASUM da keracunan makanan di UUM. huhu..Adakah perut aku x menerima makanan penang lagi..aiya...
MAkan bubur lagi pas jumpa doktor, kena makan ...sebab kena makan ubat pastu kena makan something..huhu

Scene muntah 3:
Try nak tdo..p xdapat lagi..perut tgh xslesa..huh..xlama pas tu, tgh golek2 nak tdo..berlari keluar ke toilet. g teruk muntah..sampai kuar2 dr idung..huhuhu..segala bubur td kuar lagi..tapi rsa ok sket..baru dapat tdo..

Hari ni..bgn2 ja cirit..aku xnak muntah lagi. harap xteruk da pasni..harap ok..aku ada paper la ari jumaat..xnak sakit skang..

~aku yang muntah~

Comments

  1. perut kawu ya... mentang-mentang tauk dekat mok cuti gik terus prasan ingat dah balit umah kah? tsk.

    dah mauk exam tuk mesti jaga-jaga... tauk x?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jiran sebelah rumah

Oh kad ATM

Happy Gawai, Folks.